FRITURE ROYAAL PANNINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Friture Royaal Panningen. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 18:59 Het eten is erg lekker. Aardige bezorger. Het duurde wat lang, maar dat werd al gelijk aangegeven.
26 mei 2024 om 8:40 Super goed gegaan, ze kwamen eerder dan verwacht. Lekkere suchi…
18 mei 2024 om 21:50 Jak zawsze smacznie i świeżo
15 dec 2023 om 19:20 Vriendelijke bezorger. Sushi heerlijk
2 sep 2023 om 19:50 Al vaker hier besteld. Sushi is erg lekker en ziet er mooi uit. Wat langer moeten wachten dit keer maar voorgaande keren waren ze altijd erg snel dus voor ons geen probleem. Bezorging heel vriendelijk.
9 jul 2023 om 21:58 We hebben genoten van lekker verse, met zorg gemaakte sushi! Aanpassing was geen probleem.
9 jul 2023 om 20:28 Heel lekker, keurig op tijd, echt een aanrader.
14 jun 2023 om 16:04 Heeeeeeerrrrrrrrrrlllliiijjjjkkkkkkkkk! Ik zou iedereen deze aanbevelen!!!
28 mei 2023 om 0:03 Een van de beste sushi zaken die ik ken, eten is super en de service is ook geweldig!
26 mei 2023 om 23:42 Sushi smaakte helaas niet vers; alsof het de hele dag in een bak heeft gelegen op kamertemperatuur en daarna in de koeling. Pokebowl was daarentegen oké in de breedste zin van het woord. Al met al, teleurgesteld(maar kan ik het ze kwalijk nemen?)
24 apr 2023 om 18:18 Sushi was erg lekker. Bezorging was half uur te laat maar netjes uitleg gekregen, kan gebeuren.
22 apr 2023 om 21:46 sushi is goed genoeg, maar ik heb bij andere restaurants betere gehad.